Постојано зјапате во телефонот или компјутерот, а видот ви страда! Само со две состојки ќе заборавите на проблемите со очите!

March 23, 2017 admin 0

Кога станува збор за проблеми со видот, би требало да знаеме дека тие најдобро се решаваат со превенција на очните болести. Проблеми со видот не […]

ГЛАБОБОЛКАТА ВЕ ИЗМАЧУВА? Народната медицина има решение и болката исчезнува за 2 минути

March 23, 2017 admin 0

Доколку имате силна главоболка и висок крвен притисок, не фрлајте пари на апчиња против болка, туку испробајте го овој едноставен трик од народната медицина. Главоболката […]