ДОЛГО РАБОТЕЛА КАКО ШИВАЧKА, А ДЕНЕС ЖИВЕЕ СО СТИЛ: Еве како изгледа мајката на Меланија Трамп (ФОТО)

March 23, 2017 admin 0

Словенката Амалија и натаму е најдобриот моден советник на нејзината ќерка  Родителите на првата дама на САД, Меланија Трамп, Амалија и Виктор Кнавс денес живеат […]